Skip to content

Avoin tehtävä Psykiatrian Tutkimussäätiöllä

Jaa kirjoitus

Haettavaksi on ilmoitettu: osa-aikainen (40 %) asiamies /toimitusjohtaja Psykiatrian Tutkimussäätiölle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 15.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vuonna 1971 perustetun Psykiatrian Tutkimussäätiön tarkoituksena on psykiatrisen tieteellisen tutkimustyön edistäminen, psykiatristen sairauksien aiheuttamien haittojen torjuminen, näiden tautien ennalta ehkäiseminen ja vähentäminen Suomessa. Toiminnan ytimenä on alusta alkaen ollut psykiatrisen tutkimuksen tukeminen ja vuosikymmenien ajan säätiö on toteuttanut tarkoitustaan myöntämällä apurahoja tieteelliseen tutkimustyöhön, jakamalla palkintoja, tukemalla tieteellistä julkaisutoimintaa sekä järjestämällä koulutus- ja keskustelutilaisuuksia.

Toimenkuvaasi kuuluu

  • vastata säätiön juoksevasta hallinnosta voimassa olevien lakien, viranomaisohjeiden ja määräysten sekä Psykiatrian Tutkimussäätiön hallituksen ohjeiden mukaisesti ja raportointi hallitukselle
  • kerran vuodessa jaettavien tutkimusapurahojen hakuprosessin koordinointi
  • Psychiatria Fennica -vuosikirjan julkaisuprosessin koordinointi yhdessä lehden toimituskunnan kanssa
  • sidosryhmä- ja muu viestintä sekä projektiluonteisesti tapahtumajärjestäminen
  • varainhankinta yhdessä hallituksen kanssa

    Odotamme sinulta
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa, taloushallintoymmärrystä sekä mielenterveysalan tuntemusta
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä valmiutta ja positiivista asennetta hoitaa säätiön pieniäkin käytännön asioita
  • kiinnostus yhteiskuntavaikuttamiseen ja yritys- ja sidosryhmäyhteistyöhön katsotaan eduksi Käytössäsi on säätiön toimistohuone Helsingin keskustassa. Monilta osin myös etätyöskentely on mahdollista ja työajat sovitettavissa itsellesi sopiviksi.

    Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta päästä toimimaan mielenterveyden puolesta?
    Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 15.8.2024 mennessä sähköpostitse: psykiatrian.tutkimussaatio@psy.fi

    Lisätietoja antaa: toimitusjohtaja Tiia Pirkola, sähköposti: tiia.pirkola@psy.fi

Lue lisää

Intra

SAVE THE DATE

Sinun on kirjauduttava jäsenalueelle nähdäksesi tämän sisällön. Mikäli olet jo kirjautunut, oikeutesi eivät riitä tämän sisällön katseluun.

Kirjaudu >

Lue lisää »
Ajankohtaista

Äänestä SELYn vaalirenkaan psykiatria!

Lääkäriliiton valtuuskunnan vaalit pidetään 24.9.-28.10.2024 ja vaalirenkaassamme ( Konservatiivisten alojen erikoislääkärit II -vaaliliitto 234-251) on mukana 8 pätevää psykiatriehdokasta:1. Ritva Arajärvi (235)2. Kristiina Golan (236)3.

Lue lisää »