Skip to content

Nordic Psychiatric Association (NPA) – Haluatko Suomen edustajaksi?

Jaa kirjoitus

Nordic Psychiatric Association (NPA) on Pohjoismaisten ja Balttian maiden psykiatriyhdistysten yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää maiden välistä yhteistyötä psykiatriaan liittyen. Kokouksessaan Suomen Psykiatriyhdistyksen hallitus totesi, että Hanna Tytärniemen kausi NPA:n hallituksessa päättyy 5/2024. NPA:n hallitus on päättänyt jo aiemmin, että se lakkautetaan virallisena Suomessa rekisteröitynä yhdistyksenä muutaman vuoden siirtymäajan puitteissa, mikä vapauttaa aikaa byrokratialta varsinaiseen maiden väliseen yhteystyöhön. Suomen Psykiatriyhdistyksen hallitus päätti, että tästä huolimatta on tärkeää, että yhdistyksellä on kaksi edustajaa NPA:n hallituksessa ja että Hanna Tytärniemeltä vapautuva paikka laitetaan avoimesti yhdistyksen jäsenten haettavaksi siten, että hallitus nimeää toisen edustajan NPA:n hallitukseen huhtikuun kokouksessaan. Puheenjohtaja Erika Jääskeläinen jatkaa yhdistyksen toisena edustajana NPA:n hallituksessa.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Pohjoismaiden ja Baltian maiden kollegoiden kanssa? Oletko kiinnostunut toimimaan Suomen edustajana NPAn hallituksessa?  
Jos kyllä, voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi 10.4.2024 mennessä osoitteeseen psy@psy.fi

Lue lisää

Intra

SAVE THE DATE

Sinun on kirjauduttava jäsenalueelle nähdäksesi tämän sisällön. Mikäli olet jo kirjautunut, oikeutesi eivät riitä tämän sisällön katseluun.

Kirjaudu >

Lue lisää »
Ajankohtaista

Äänestä SELYn vaalirenkaan psykiatria!

Lääkäriliiton valtuuskunnan vaalit pidetään 24.9.-28.10.2024 ja vaalirenkaassamme ( Konservatiivisten alojen erikoislääkärit II -vaaliliitto 234-251) on mukana 8 pätevää psykiatriehdokasta:1. Ritva Arajärvi (235)2. Kristiina Golan (236)3.

Lue lisää »